torstai 10. maaliskuuta 2016

Kuulumisia kännykkäkuvien avulla

Eli siis kyseessä taas kaiken tärkeän ja ei-niin-tärkeän tapahtuneen koonti yhteen sekavaan postaukseen! Laitan nyt tähän vähän kaikkea, mitä viime aikoina on tullut tehtyä kännykkäkuvien muodossa.

Mäentaustan valmennuksessa tammikuussa.
Istuntatunnilla, josta mainitsin viime kuulumispostauksessa. Tunnin alussa Christel rentoutti mun jalat ja katsottiin oikeat painopisteet, selän asentoa yms. peilin avulla. 

Nitan tunnilla, jolloin ratsastin tosiaan puolet ajasta liian pitkillä jalustimilla... Lopussa alkoi sujumaan kun jalkkarit lyhentyivät ja hypättiin hyvä, siisti rata ja lopuksi viimeistä linjatehtävää pari kertaa isommilla esteillä.

Vasemmalla Tessi KaamosCupin finaalikisojen jälkeen illalla, kun tultiin vielä tallille kävelyttämään heppaa ja ottamaan sen hienot sykeröt pois :D Oikealla taas eläinlääkäri raspaa Tessin hampaita. 


Piti mennä ostamaan Tessille ruokaa - mukaan tarttui myös nämä tavarat. Mutta hyviä ja tarpeellisia kaikki! Hanskoja olen käyttänyt maastoillessa joka kerta, eikä ole palellut, vaikka ihan käyntiä ollaankin vaan pääosin tallusteltu. 
Maaliskuu on alkanut mukavan keväisesti. Oli ihanaa nauttia vielä viime hetkien kivoista pakkassäistä ja lumen paljoudesta, joten odotan kevään tuloa jo innokkaasti. Sain ihania kuvia kun ratsastin Tessillä pellolla, mutta meidän kone on niin täynnä, että ennen lisämuistin asennusta en saa kuvia vielä näytille tänne blogiin...
Virallinen kauden avaus pitäisi olla nyt sunnuntaina 13.3, jos vaan saadaan traikku kuntoon siihen mennessä. Siellä hypätään tuttu 100 ja meidän ensimmäinen 110! Tessu on hypännyt tosi hyvin ja ollut muutenkin kiva, joten luottavaisin mielin ollaan lähdössä. Pientä yskää sillä on ollut, mutta äiti kävi heti hakemassa sille lääkettä ennen pahentumista, joten se saatiin jo aikalailla kuriin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti